1. کارگاه مجازی" بایسته های کپی رایت در پژوهش: از ایده تا نشر "
شنبه 24 خرداد 1399 ساعت 14-18 مکان: تالار مجازی دانشگاه علامه طباطبائی (مهلت ثبت نام تا 20 خردادماه)
2. برگزاری کارگاه آشنایی با راهکارهای جلوگیری از سرقت ادبی و نرم‌افزارهای مرتبط
سلسله کارگاه‌های اخلاق در پژوهش: کارگاه آشنایی با راهکارهای جلوگیری از سرقت ادبی و نرم‌افزارهای مرتبط - چهارشنبه 2 بهمن 1398
3. آغاز ثبت نام کارگاه آشنایی با راه های جلوگیری از سرقت ادبی
چهارشنبه دوم بهمن ماه 1398 ساعت 9 الی 12
4. راه اندازی «پرتال اطلاع رسانی و سامانه کمیته اخلاق»
از این پس ارائه تمامی درخواست‌های «کداخلاق» صرفاً از طریق سامانه یادشده میسر خواهد بود.
5. قابل توجه شرکت کنندگان کارگاه های اخلاق در پژوهش
اعطای گواهینامه کارگاه های «اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی» و «موضوعات علوم انسانی و اجتماعی»
6. آغاز ثبت نام مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش
آغاز ثبت نام مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش - اول مرداد تا هشت شهریور 1398
7. برگزاری فاز سوم کارگاه ملّی اخلاق در پژوهش (اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی)
...
8. برگزاری فاز دوم کارگاه ملّی اخلاق در پژوهش (موضوعات علوم انسانی و اجتماعی)
مدرسین: دکتر احسان شمسی دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، دکتر مجتبی پارسا،دکترعلی خورسندی - 3شنبه 21خرداد - 8:30 تا 18:30 - کتابخانه مرکزی
9. برگزاری فاز اول کارگاه اخلاق در پژوهش (اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی)
10. اطلاعیه : طرح‌نامه ها و پروپوزال‌ با موضوعات حساس «پژوهش های انسانی و حیوانی»
طرح‌نامه با موضوعات حساس نیازمند به دریافت کد اخلاق پس از طرح و تصویب در شورای گروه آموزشی دانشکده برای معاونت پژوهشی دانشکده ارسال تا پس از بررسی مقدماتی برای بررسی نهایی و صدور کد اخلاق در پژوهش(Ethical Code) به کمیته اخلاق دانشگاه مستقر در معاونت پژوهشی دانشگاه ارجاع گردد.